Els joves xativins aconsegueixen la medalla de bronze al campionat autonòmic

El Club Voleibol Xàtiva ha aconseguit un nou èxit, en aquest cas, protagonitzat pel conjunt cadet masculí. En la Final AUtonòmica, aquest equip ha sigut capaç de fer-se amb la medalla de bronze i, per tant, amb la classificació per al Campionat d’Espanya que es disputarà a Castelló del 19 al 23 de juny de 2021

En la final autonòmica, el Xàtiva Voleibol es va enfrontar a a l’amfitrió, el  CV Mediterraneo de Castelló, al CV València i al CV Gandia.

El partit clau per als xativins va ser el segon, disputat contra el CV Gandia, equip al que van superar per un clar 3-0. Aquest triomf, va ser duficient per aconseguirla tercera plaça, donades les derrotes contra el CV Valencia per 3-1 i el CV Mediterraneo de Castelló per 3-0.

D’altra banda, la Real Federació Espanyola de Voleibol, ja ha publicat les seus dels Campionats d’Espanya en totes les categories, així com les dates de la seua celebració. Fins a quatre equips la pedrera del Club Voleibol Xàtiva podrien participar en quatre categories, la qual cosa seria un enorme èxit en un any tan complicat. Dos estan confirmats i altres dos estan pendents de confirmació federativa per les classificacions obtingudes.

En la categoria juvenil masculí en la qual participarà el Familycash Xàtiva Voleibol, es disputarà a la ciutat de Boiro (Galícia) del 26 al 30 de juny de 2021.

En la categoria Juvenil Femení, es disputarà a la ciutat d’Almeria, del 26 al 30 de juny de 2021, amb altes possibilitats de participació del Familycash Juvenil Femení, que va obtindre la medalla de bronze en la Final Autonòmica. La RFEVB ho confirmarà la setmana vinent.

En la categoria cadet masculí, com ja hem indicat, es disputarà a Castelló del 19 al 23 de juny. Participarà el Xàtiva voleibol.

En la categoria aleví Masculí, es disputarà a Valladolid del 18 al 20 de juny de 2021, i l’equip masculí de FEFC Dominiques CV Xàtiva, aquesta a l’espera de la confirmació de la seua participació per part de la RFEVB.