Cal esperar a la publicació de les classificacions finals per a veure els esportistes que classifiquen per al Campionat Provincial

Dissabte passat 30 d’abril els esportistes de l’Escola Esportiva Municipal de Xàtiva i els del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la localitat de Manises per a disputar la quarta i última jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví i que seria l’encarregada de decidir els esportistes classificats per a la final provincial d’aquesta categoria. En total van ser 8 els esportistes xativins que van participar en aquesta jornada.

La jornada va ser molt productiva per als esportistes xativins, perquè en diversos d’ells s’aquesta notant l’evolució al llarg d’aquestes quatre jornades, independentment dels resultats aconseguits. D’altra banda, els jugadors benjamins de segon any han tingut una gran oportunitat per a anar adquirint experiència per a la pròxima temporada i per a l’actual en la seua categoria.

Finalment, destacar les 4 victòries aconseguides per Feliu Terol en aquesta jornada i les 3 de Martina Molina i les 2 de Meshack Martínez en la prova d’individual masculí, també amb dos Paola Montagud i Xavi Roca. 

Ara tan sols queda esperar a la publicació de les classificacions finals per a veure els esportistes que classifiquen per al Campionat Provincial dels JJ.EE del pròxim 14 de maig.