Torna al Genovés després de tres anys 

Els propers 17, 18 i 19 de juny, al Poliesportiu Municipal “Paco Cabanes” del Genovés, el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferiran, de nou després de la pandèmia, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips Alevins de tot l’Estat Espanyol.

Serà la divuitena edició, que junt a les 18 edicions ja realitzades del Torneig Cadet Maculí i una en categoria femenina sumen ja una xifra ,que en certa manera, provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en tots i cadascun dels tornejos .

No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors i jugadores del seu Club.

Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, entre molts altres

Aquesta nova edició que conformarà el XVIIIé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés anirà presentant els diferents equips, que junt al propi C.B. Genovés, disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat per veure de nou al Genovés, el millor bàsquet de la Categoria. Bàsquet de formació en estat pur. Un torneig que al llarg de la setmana presentarem les novetats per a la primera edició post-pandèmia.

La pròpia organització es mostra molt satisfeta de poder oferir una nova edició d’aquest torneig “ja que malgrat les dificultats en que ens hem trobat, sobretot en la configuració del cartell, no hem deixat d’esforçar-nos per oferir a les nostres xiquetes i xiquets una ferramenta educativa. L’esport i el bàsquet en concret són un bon recurs per transmetre valors que ajuden a formar millors persones. El torneig aleví no pot deixar de ser-ho”.

“Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els qui estimen el bàsquet , i l’esport en general, a que passen pel pavelló el tercer cap de setmana del mes de juny”.

D’aquesta manera, i un altre any més, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts. “Estem convençuts que mitjançant un esport com el bàsquet estem inculcant uns valors educatius que la societat en un futur ho va agrair”.