Es disputarà els dies 25, 26 i 27 de novembre al Poliesportiu Paco Cabanes del Genovés 

Dilluns passat es va realitzar la presentació del II Torneig Nacional Cadet Femení de Bàsquet. Un torneig que es presenta de manera intencionada en una data atípica i amb un gran caràcter reivindicatiu. Un torneig per la igualtat. Des del club el missatge era ben clar “si el club va apostar per oferir bàsquet a totes aquelles xiquetes que així ho desitgen i organtiza tornejos en categoria masculina també ho ha de fer en categoria femenina. Des de la temporada passada el calendari de tornejos que el CB Genovés oferirà als aficionats i aficionades al bàsquet de formació seran tres, i un d’ells un dels tornejos que més s’enorgulleix el club de poder oferir-lo”. 

En la presentació d’aquesta primera edició del torneig, han estat presents Emili Lloret, primer Tinent Alcalde i Regidor d’Esports i la capitada de l’equip cadet femení, Triana Salinas, com a representant de totes les jugadores del C.B. Genovés 

La pròpia Triana, en la presentació del torneig comentava que “és de justícia que totes les jugadores del club tinguen les mateixes experiències que els jugadors. Ara és el torn de les xiques. Pretenem un club igualitari, i amb iniciatives com aquesta pensem que anem en el camí correcte. Aquest torneig serà el segon que organitza el club en categoria femenina, després de l’edició de la temprada passada. Des de l’Ajuntament, el Regidor d’Esports, Emili Lloret, es mostrava satisfets que un club del poble mantinga aquesta línia d’actuació. 

Aquest II Torneig Nacional Júnior Femení del Genovés serà el proper cap de setmana del 25, 26 i 27 de novembre, i tindrà el mateix format que el masculí, un cartell de 4 equips, que proximament podrem coneixer qui son els equips participants, que jugaran totes contra totes per a posteriorment disputar les finals el diumenge 27 de novembre. 

El Genovés tornarà a ser el centre del bàsquet de formació i una altra en categoria femenina. El darrer cap de setmana de novembre El Genovés serà la capital del bàsquet femení.