El regidor de Festes mostra la seua satisfacció per l’afluència a la ciutat i agraeix el treball de totes les associacions, col·lectius i organitzacions

El Betlem municipal de Xàtiva ha tancat Nadal amb un total de 90.373 visitants, el que suposa una mitjana de 3.765 visites diàries des que va obrir les portes el 16 de desembre, confirmant-se com el principal reclam de la ciutat durant aquestes festes i com una eina clau de dinamització turística i econòmica. 

Escoltem les valoracions del regidor de Festes Pedro Aldavero: 

En total s’han realitzat vora 70 activitats en les diferents instal·lacions i espais habilitats, com ara l’escenari al costat del Betlem, el Gran Teatre, la Casa de Cultura o el JOC, entre d’altres. 

També cal destacar la participació en la carrera de Sant Silvestre, que va comptar amb més de 600 corredors i corredores i una recaptació de més de 2.000 euros, que es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Exitós ha estat també el tradicional Mercat Medieval celebrat a la plaça del Mercat i els carrers adjacents, celebrat entre el 2 i el 6 de gener, i que va comptar també amb una gran afluència de gent.