Familycash Xàtiva aconsegueix un bon triomf a Sabadell

Espectacular victòria del Ahora Vòlei Xàtiva per 3-2 contra el Futbol Club Cartagena Algar (19-25, 27-25, 22-25, 25-21, 17-15) en partit disputat dissabte passat en el Pavelló de Voleibol de Xàtiva. El Xàtiva va acabar amb el lideratge del Cartagena en un partit vibrant amb el gran suport de l’afició.

Carrusel d’emocions les viscudes dissabte passat amb la inauguració durant el matí del nou pavelló esportiu per part de l’Ajuntament que Xàtiva, que portarà el nom de la mítica jugadora Pilar Larriba Sala, que va ser present en l’acte al costat de les autoritats municipals, representants de clubs i nombrós públic assistent, a més de comptar amb la presència d’una bona representació de jugadores de l’equip del Tormo Barberá de Xàtiva. Les exjugadores van ser presents també a la vesprada, presenciant el partit del Ahora vòlei Xàtiva.

En el primer set les cartageneres van trencar la igualtat 15-16 i es van ensenyorir del joc, per la qual cosa van acabar vencent per 19-25. En la segona pispa les de Xàtiva havien de cometre menys errors no forçats si volien aconseguir una cosa positiva, però van arriscar i van aconseguir mitigar l’avantatge de les murcianes 8-12. Es va entrar en una espiral d’igualtat, que van trencar de nou les visitants (19-22). Les de Xàtiva van demostrar punt d’honor i no es van rendir, forçant el 24-24 en el qual es van viure intensos moments de joc. Dos bloquejos de les de Xàtiva i un error visitant els va permetre empatar el partit (27-25). De nou van tornar a la càrrega les jugadores cartageneres en el tercer set, es van mostrar molt ordenades en defensa, a les de Xàtiva els costava fer el punt (14-19). Les visitants van saber gestionar l’avantatge fins al final i es van avançar 1-2. Les xativines fins i tot tenien l’última paraula, van començar prenent la iniciativa en el quart set (12-10), però les visitants van pressionar fora mida, retallant diferències de manera important (22-21). Els tècnics de Xàtiva van consumir els dos temps morts en un curt espai de temps, les jugadores van eixir renovades, i amb força van aconseguir guanyar 25-21. S’arribava al cinqué i definitiu set, el publique va portar enlairat a l’equip, encara que es van avançar les de Cartagena (5-6). Les de Xàtiva es van convertir en imparables durant breus instants (10-7). Però les de Cartagena van aconseguir forçar l’empat (14-14), demostrant la seua qualitat. Descriure el que va succeir fins al final, és complicat, amb resultat incert, els dos equips volien guanyar. Les de Xàtiva van traure el coratge i encoratjades per la seua afició, van aconseguir una victòria de prestigi (17-15).

Gran victòria del Familycash Xàtiva voleibol masculí en la difícil pista del CN Sabadell per 1-3 (20-25, 17-25, 25-21, 19-25) en partit disputat dissabte passat en el pavelló Les Naus. El conjunt de Daniel Mata i Claudio Fantin van ser superiors al rival en el conjunt del partit, treballant ordenats en defensa, atac i bloqueig.

El primer set va romandre igualat (7-7), fins que una successió d’encerts del Xàtiva va posar les diferències en el marcador (11-16), però reaccionaven els catalans (15-16). El Xàtiva va continuar sumant i finalment guanye el primer set. En la segona mànega els de Xàtiva van portar la iniciativa des del principi (5-9) amb una gran regularitat i van aconseguir anotar-se el set, col·locant-se en una posició molt favorable en el partit (0-2).

En el tercer set els locals van estar molt encertats, recuperant el seu joc habitual (7-2). Aprofitant també els errors xativins. Encara que el marcador es va estrényer amb el 22-20, el Sabadell van ser mes regulars fins al final (25-21), reduint les diferències. El quart i ultime set va ser molt semblant al segon, els de Xàtiva molt ben posicionats en el camp, molt encertats en atac (13-16), malgrat que els locals mai van deixar de lluitar. Els xativins van saber gestionar la diferència i van anar a poc a poc prenent el control total del partit i van véncer per 19-25, aconseguint els tres punts, que els permeten mantindre’s en la tercera posició de la taula classificatòria.

Pròxima Jornada els de Xàtiva reben a casa a les 19.15 hores del pròxim dissabte al CV Roquetes (Tarragona).