En la primera divisió autonòmica sènior masculí el Xàtiva Voleibol cedia per un ajustat 2-3 en el pavelló de voleibol de Xàtiva

El AHORA Volei Xàtiva va véncer per 0-3 a la Universitat d’Alacant. Un bon partit de les de Xàtiva, que va resultar igualat en molts moments, però que van controlar les xativines en cadascun dels sets. Es va poder viure una gran igualtat en el desenvolupament del primer set, amb un equip local molt lluitador amb bona recepció i bon atac. El Tècnic Rafa Mora va haver d’ajustar les posicions en la xarxa de les jugadores de Xàtiva a fi de controlar millor en bloqueig a les principals atacants alacantines. Una vegada es va aconseguir defensar d’una manera més efectiva i reajustar bé les línies, es van explotar millor les condicions de les jugadores xativines més efectives en atac, com Cristina Briggs, Laura Navarro, Patricia Calabuig i Rocio Dengl. Es guanyava per 19-25 amb un gran final de set. La Universitat d’Alacant va demostrar una gran condició en el segon set, pese al control de l’equip de Xàtiva, que s’alçava amb la victòria per un parcial més ajustat (22-25). Els canvis en el tercer set del conjunt local van beneficiar a les xativines, que van aconseguir agafar un avantatge important en el marcador. Els tècnics xativins van moure la banqueta per a donar entrada a jugadores amb Aintza Martinez, una jugadora juvenil de primer any que va debutar en partit oficial amb el conjunt de superliga2. Finalment, van véncer per 14-25 i van tancar el partit de manera còmoda.

A l’equip de Xàtiva se’l va veure més ordenades que en l’eliminatòria anterior, malgrat continuar sent un partit de pretemporada. Es va observar menys precipitació a l’hora de construir les jugades, així com millors defenses. En suma, bones sensacions de cara a l’inici de la temporada regular, i en molts moments del partit es va aconseguir trobar l’equilibri de joc que volem.

Per altra banda, en la primera divisió autonòmica sènior masculí el Xàtiva voleibol cedia per un ajustat 2-3 en el pavelló de voleibol de Xàtiva. Un partit en el qual els xativins van començar bé en el primer set, però els visitants van aconseguir remuntar-lo al final. Un segon set amb excés d’errors no forçats, portant la iniciativa els castellonencs. Retallaven diferències els xativins de Borja Reyes i Carles García que van portar en tot moment la iniciativa i van guanyar en el tercer i quart set amb autoritat. Un cinqué set amb bastants contrastos, igualtat i emoció fins al final, va caure del costat visitant per 17-19, un parcial inusual que parla clarament de la igualtat de la trobada.