La Lliga Comunitat estarà dividida en grup nord i grup sud, al qual es troba l’Olímpic

El passat divendres, 30 de juny, es va donar per conclosa la temporada 2022/2023 i es van començar a esbrinar els primers detalls de la temporada 2023/2024. El 10 de setembre ha sigut la data escollida perquè arranquen les primeres competicions de futbol regides per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Serà l’estrena de la Lliga Comunitat, la Primera FFCV, Segona FFCV i Tercera FFCV. Com és costum amb elles també iniciarà la Preferent Juvenil i les lligues autonòmiques Infantils i Cadets. El 24 de setembre serà el torn per a la primera i segona juvenil, la preferent i primera Cadet i Infantil i la preferent Aleví. Fins al 22 d’octubre haurem d’esperar per veure la Segona Cadet i infantil i les primeres competicions de futbol 8. Finalment, el 5 de novembre amb la posada en marxa de les restants competicions de futbol 8, estaran totes les lligues regulars en funcionament.

La Lliga de nova creació, La Lliga Comunitat, estarà dividida en grup nord i grup sud. L’Olímpic l’únic representant de la nostra comarca en aquesta categoria estarà al grup sud acompanyat per l’Olleria, Tavernes de la Valldigna, Denia, Javea, La Nucia B, Racing Benidorm, Eldense B, Callosa Deportiva, Crevillent, Alacant, Redovan, Santa Pola, Hercules B, Calp i Thader.

A la Primera FFCV grup 3, el que equivaldría a la preferent, ens trobem a la UD Canals, que competirà amb Algemesi, Alginet, Carcaixent, La Font d’en Carròs, Promeses Sueca, Alberic, CD Ontinyent, Cullera, SIA Benigànim, Muro, Racing d’Algemesí, Benigànim CF, Pego, Mancomunitat i Contestano.

A la segona FFCV grup 5, tenim com a representants de la nostra comarca al CD Llosa, l’Alcúdia de Crespins, Moixent i Racing Xàtiva, que s’enfrontaran a l’Alcasser, Enguera, Picassent, Almusafes, Castellonense B, Vall dels Alcalans, Rafelguaraf, Benifaió, Balompie Alfafar, Carlet, Ayorense i Unió Benetuser-Favara B