La zona poliesportiva del Gorg de L’Omet acull aquesta instal·lació provisional

Malgrat la situació sanitària, l’Ajuntament de Canals continua treballant per posar en marxa una demanda històrica, la construcció de l’Institut d’educació secundària Francesc Gil.

Com va avançar l’alcadesa de Canals Mai Castels al Magazín de Xtradio, la Conselleria d’Educació ja ha iniciat els treballs per habilitar unes aules provisionals en la parcel·la situada entre els carrers Dionís d’Hongria, Jaume I i el carrer de l’Estació de Canals. En aquest emplaçament, el centre educatiu Francesc Gil desenvoluparà la seua activitat docent mentre s’executen les obres del nou l’Institut al barri de la Torreta.

L’alcaldessa i alguns regidors han visitat als operaris que estan duguen a terme la instal·lació de les aules prefabricades a la zona poliesportiva del Gorg de L’Omet.

Mai Castells apuntava que “es tracta d’un projecte que tots i totes reclamem a Canals des de fa anys i aquest equip de govern, amb pandèmia o sense pandèmia, portarà avant el nou Francesc Gil”.

Per la seua part, Vicent Tornero, regidor d’Educació, ha declarat que “és molt important per a la comunitat educativa i la gent del poble, veure que avancem, de veritat, en el projecte del nou institut. Són molts anys d’espera i necessitàvem senyals que ens feren pensar que era una realitat. Estem satisfets.”