El web inclou preguntes freqüents sobre la tornada a classe amb les mesures de seguretat, higiene i protecció establides als centres 

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha activat el web consultar ací, en què es posa a la disposició de la comunitat educativa valenciana la informació sobre la tornada a l’escola en condicions de seguretat en aquest curs 2021-2022. 

El conseller Vicent Marzà ha destacat que “activem aquest portal web el primer dia de treball del professorat, que durant una setmana estaran treballant per a rebre l’alumnat el pròxim dia 8 de setembre. Moltes famílies, a més, ja s’estan preparant per a la tornada a l’escola i aquesta informació és útil i es pot consultar de manera àgil”. 

El portal inclou els protocols de seguretat, higiene i protecció establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen sobre la tornada a classe. 

A més, ‘aulasegura.es’ disposa d’un centre d’atenció telefònica, el 900 300 555 per a atendre també dubtes. 

Segons el conseller Vicent Marzà, “amb aquest espai es vol que la comunitat educativa tinga un bon accés a informació bàsica sobre un curs en què moltes pautes i dinàmiques estan ja molt integrades pel curs passat, però és necessari que la informació continue al seu abast en tot moment”.

Vicent Marzà ha afegit que el context sanitari “és diferent perquè el personal dels centres ja està immunitzat i tot l’alumnat a partir dels 12 anys ja tindrà la primera pauta de vacunació quan torne a classe el 8 de setembre. No obstant això, hem de continuar acomplint les mesures que ens marquen les autoritats sanitàries i aconseguir també enguany que els centres educatius siguen els espais de socialització més segurs. Està tot preparat des de juliol i amb tots els recursos de personal i de material, neteja i higiene organitzats”. 

El curs passat el portal va rebre un total de 345.548 visites, el 95 % de les quals es van fer durant el mes de setembre.