El Canals és l’únic capaç de puntuar el darrer cap de setmana

La Jornada 26 del Grup IV de Regional Preferent va ser quasi per a oblidar pel que respecta als equips de la nostra comarca. Llosa i l’Alcúdia de Crespins van encaixar sengles golejades de Rayo Ibense i Muro, mentre que el Canals va ser l’únic capaç de puntuar en la seua visita al camp de l’Olleria.

La jornada va començar per als nostres de la pitjor manera possible. El més necessitat de tots, el CD Llosa, va rebre dissabte un dur correctiu per part de la UD Rayo Ibense, que es va imposar al Sequiol per un clar 1-6. Els alacantins van deixar el partit sentenciat en la primera meitat, amb tres gols en els primers 20 minuts i aplegant 1-5 al descans.

En la vesprada d’ahir, el CD L’Alcúdia de Crespins va protagonitzar la segona derrota del cap de setmana en caure per 0-4 contra el Muro CF. Un gol als dos minuts de joc va trastocar el plantejament alcudià i va posar el partit de cara per a un Muro que va anotar dues dianes en cada part.

Per part seua, la UD Canals va ser capaç de traure un punt de la seua visita a La Solana gràcies a un gol de Jordi Peiró.

Pel que respecta a la classificació, a falta de quatre jornades, el Canals ocupa la novena plaça amb 30 punts, l’Alcúdia és dotzé amb 23 punts aproximant-se perillosament als llocs de descens i el Llosa és penúltim amb 15 punts, a 8 dels llocs de permanència.