El Mestalla goleja als xativins per seguir amb la seua bona ratxa

Poc va poder fer el CD Olímpic en la seua visita al Valencia CF Mestalla. Un matiner gol del filial valencianista va deixar encarrilat un partit que va acabar en golejada amb tres gols més en el tram final. Els de Berna Ballester ho van intentar i van aguantar prou bé als joves blanc-i-negres, però se’n van vindre avall després del segon gol.

El plantejament del partit per part del CD Olímpic es va caure als cinc minuts amb el gol d’Hugo González per al Mestalla. Després d’una bona centrada des de banda dreta, Hugo apareixia al segon pal per connectar una gran rematada que posava per davant als locals. Tot i el gol encaixat, els de Berna no van perdre la cara al partit i fins i tot van veure porta, això sí, després d’una clara falta que va invalidar la jugada.

El pas dels minuts va beneficiar clarament als joves valencianistes, també més adaptats a la gespa natural. Aquests ho van aprofitar per a anar acumulant ocasions que acabaren convertint-se en gols. Al minut 69, Pablo González posava el 2-0 al marcador amb un tir col·locat des de l’interior de l’àrea. Al 80, Fran Pérez ampliava la renda amb una magnífica jugada personal, mentre que en el 89 Bashiru Mohammed completava la golejada aprofitant un baló llarg a l’esquena de la defensa.

Finalment, derrota del CD Olímpic, esperada pel potencial del rival, però també més dura del previst, tenint en compte el resultat.

Ara, els de Berna Ballester ja pensen en la seua tornada al Camp Murta. Diumenge a les 18:00 hores s’enfronten a un rival pròxim com la UD SIA Benigànim.