Les xativines anoten un total de 16 gols en els tres partits disputats

L’equip amateur dirigit per Rocío Hervás va guanyar contra la UE Benifairó de la Valldigna per un contundent 1-6. La primera part es va disputar amb un joc menys brillant al qual normalment presenta l’amateur, però així i tot es va avançar en el marcador per 0-2, amb els gols marcats per Gemma Beltrán i Maria Sanchis. En la segona part va haver-hi un notable canvi i amb un vistós joc associatiu, ple de moviments ofensius de qualitat, es va tancar el resultat amb un clar 1-6, amb gols de Gemma Beltrán, Laura Llobell, María Miralles i Paula Boluda.

D’altra banda, les jugadores de l’equip Infantil-Cadet que dirigeix Alba Revert també van véncer de manera solvent amb un resultat favorable de 0 a 6 contra la UD Carcaixent. El partit va ser controlat per les jugadores xativines les quals van saber jugar de manera associativa i en bloc, així com utilitzant molt les bandes, donant com a resultat moltes i bones arribades en atac que les de Revert van saber aprofitar. Destacar l’absència en l’equip de la defensa i capitana Carla Martí, la qual acabava de perdre unes hores abans al seu avi, el qual li va inculcar la seua passió pel futbol i Carla va voler que el fèretre estiguera cobert per la seua samarreta, en honor i respecte al seu avi mort. Els gols del partit van ser obra de Mencía López (3), Lourdes Ordiñaga, Maria Gumilla i Daniela Ramírez.

Per últim, l’equip de F-8, dirigit aquesta vegada pels coordinadors del equips femenins Alba Revert i José Enrique Sanchis per malaltia de Nerea Quesada, va jugar el dissabte en el Paquito Coloma contra la UE L’Alcúdia. El partit va finalitzar amb el resultat de 4-6. En la primera part les visitants es van avançar amb 4 gols, mentre que en la segona les locals van demostrar el seu potencial i van aconseguir tant crear ocasions com mantenir una gran defensa que van fer que el partit acabara amb un 4-6, gols, tots ells, anotats per María.