L’educador social Dani Chicano i la psicòloga Elena Martínez han estat seleccionats per a la 9a edició el programa “Especialista Municipal Voluntari/ària” del Fons Valencià per la Solidaritat

El Fons Valencià per la Solidaritat ha iniciat la 9a edició del programa “Especialista Municipal Voluntari” a través del qual dues persones veïnes de l’Alcúdia de Crespins, entitat local sòcia del Fons, han estat seleccionades i duran a terme durant un mes d’estiu, voluntariat internacional mitjançant la cooperació tècnica a Bolívia. Les assistències tècniques que realitzaran les persones veïnes de l’Alcúdia de Crespins junt amb la contrapart del sud se centren en l’àmbit de serveis socials.

El veí i la veïna seleccionats pel Fons Valencià són Dani Chicano i Elena Martínez, educador social i psicòloga, respectivament.

Dani Chicano treballa a l’equip base de serveis socials de l’Ajuntament de Xàtiva, i té un ampli recorregut laboral i formatiu en l’àmbit de la inclusió social. Elena Martínez té una extensa formació en l’àmbit social i actualment és coordinadora en qualitat i investigació en serveis socials a la Generalitat Valenciana. Tant Chicano com Martínez realitzaran cooperació tècnica a l’escola infantil del municipi de San José de Chiquitos, en Bolívia, on treballaran en l’elaboració d’un pla d’activitats d’integració social centrat en l’estimulació primerenca i psicomotora per a xiquets i xiquetes del municipi.