El Quart goleja al CD l’Alcúdia de Crespins i el Castellonense remunta al Canals

La jornada en Preferent ha tornat a ser negativa per als interessos dels equips de la nostra comarca. Els dos representants de la Costera es van quedar sense puntuar.

D’una banda, el CD L’Alcúdia de Crespins va caure per un contundent 0-3 contra la UD Quart de Poblet. Un gol just abans del descans va deixar tocat a un conjunt alcudià que va encaixar dos més en la segona meitat.

D’altra, la UD Canals va posar contra les cordes a un equip molt potent com la UD Castellonense, però va acabar perdent en l’Almenà. Jordi Peirò, al minut 6, va posar per davant als canalins, Peralta empatà per als locals poc després i, ja en la segona part, Juanpe va marcar l’1-2. Però, l’alegria dels de Gabi va durar molt poc, ja que Peralta i Marcos Campos li pegaren la volta el marcador per a donar-li el triomf al Castellonense per 3-2.