El CD ACDC manté la seua dinàmica negativa tot i la victòria en copa

La tornada a la competició de la regularitat no ha sigut la desitjada per als equips de la nostra comarca en el Grup 3 de la Lliga À Punt Preferent. Després del derbi coper, tant la UD Canals com el CD L’Alcúdia de Crespins esperaven reprendre la lliga amb energies renovades, però ambdós conjunts van perdre els seus partits.

Passat dissabte, la UD Canals va caure per 0-1 en mans de la UD Aldaia CF. Un solitari gol de Manu Garcia va acabar condemnant als de Gabi Martínez, que cauen a l’onzena posició i s’apropen perillosament als llocs de descens.

Per part seua, el CD ACDC va eixir golejat ahir en la seua visita a la UE L’Alcúdia. Per 5-1 van perdre els de Marc Morillo en un partit que va quedar sentenciat en poc més de 20 minuts. Els de la Ribera es van avançar al primer minut de joc i van marcar dos gols més abans que es complira mitja hora de partit. Al segon temps va seguir creixent la distància en un marcador que sols va poder maquillar la diana d’Àlex Calatayud per als de la Costera.

El CD L’Alcúdia de Crepins segueix cuer amb 5 punts i cada jornada que passa veu reduïdes les seues opcions de permanència.