La UD Canals veu frenada la seua bona ratxa i el CD ACDC ix golejat de Castelló

La jornada del darrer cap de setmana en la Regional Preferent Grup 3 fou totalment negativa per als interessos dels representants de la comarca de la Costera. Ambdós conjunts van perdre els seus partits passat dissabte.

Al Quatre Camins, la UD Canals no va poder mantenir la seua bona dinàmica i va caure per 0-1 davant la UD Quart de Poblet. Un solitari gol d’Andrés Gómez va ser suficient per a que als visitants s’emportaren els tres punts.

D’altra banda, el CD L’Alcúdia de Crespins va eixir golejar de la seua visita a un dels equips més potents de la categoria com la UD Castellonense. Els de la Ribera van deixar el partit sentenciat en la primera meitat amb els gols de Bryan, Segio Sanchez i Alex Vaquero, mentre que el definitiu 4-0 el va marcar Cristian Muñoz al minut 80.