El servei de Salut Pública del Departament està remetent a la informació que està fent-se pública des de la Conselleria

Des de la redacció d’Xtradio estem pendents de la possible confirmació o no de dos casos de Coronavirus a la comarca de la Costera. Concretament, es tracta de dues persones que pertanyen a una mateixa família de Canals i que van assistir al partit de futbol entre l’Atalanta i el València a Milà. Aquestes dues persones, que presenten símptomes propis d’aquesta malaltia, es troben a hores d’ara aïllats en els seus domicilis, els seues familiars han rebut instruccions de les autoritats sanitàries i ja se’ls han realitzat les corresponents proves per determinar si realment pateixen o no Coronavirus.

Pel que fa a la informació oficial, el servei de Salut Pública del Departament Xàtiva-Ontinyent està remetent a la informació que està fent-se pública des de la Conselleria. Cal remarcar que està previst per a les 12.00 h del migdia un nou informe amb l’última hora al respecte.

L’Ajuntament de Canals, davant la rumorologia creada des d’ahir, ha publicat a les seues xarxes el següent comunicat:

“Des de l’Ajuntament fem una crida a la calma i preguem no difondre informació no oficial. Actualment hi ha casos en estudi totalment controlats a Canals per Coronavirus. NO hi ha cap quarantena, sinó veïns i veïnes que responsablement segueixen les indicacions dels professionals sanitaris. Estem en continu contacte amb el departament de Salut sobre les mesures futures a prendre. Tornem a pregar tranquil·litat.