Berna s’entrena amb victòria a la banqueta del primer equip

En aquesta ocasió, Berna Ballester va fer bona la dita: “a entrenador nou, victòria segura”. El xativí va dirigir a l’equip de la seua ciutat cap a la segona victòria de la temporada contra el Hércules B. Dos gols del potent davanter Steve Ekedi en el primer temps van servir a l’Olímpic per a emportar-se tres punts que els col·loquen a sols un de la cinquena posició.

L’Olímpic va afrontar el partit contra el filial herculà amb moltes ganes i energies renovades. Berna va variar lleugerament l’esquema de les jornades anteriors, apostant per Ekedi com a únic davanter i donant l’entrada a Juanjo Calvo per banda dreta. Aquesta proposta va permetre als xativins estar còmodes i també arribar amb perill, sobretot, a pilota parada. De fet, així aplegaren els dos gols de Steve Ekedi abans del descans. El primer amb una rematada i el segon amb un penal transformat amb molta calma.

En el segon temps, l’Olímpic es va centrar en defensar la renda i va aconseguir mantenir la porteria a zero, fet que estava costant molt d’aconseguir en aquest inici de lliga.