El madrileny i la valenciana protagonitzen el doble concert que tindrà lloc a partir de les 23 hores a la fortalesa xativina

El Festival Internacional Nits al Castell continua amb la seua programació demà dissabte amb una doble sessió musical prevista per a aquest dissabte 23 de juliol, a les 23 h, protagonitzada pels artistes DePedro i la valenciana Sandra Monfort que aportaran música d’avantguarda.

DePedro és el projecte musical de Jairo Zavala, qui aprofitarà la cita a la fortalesa per presentar el seu últim treball, «Máquina de piedad», un àlbum en el qual el madrileny recull 11 cançons entre les quals es troba una col·laboració amb Leiva («Noche oscura») o altra amb Marcos Coll («Todo lo otro»). Aquest àlbum evidencia les diverses i múltiples fonts de les quals beu l’artista.

DePedro compartirà vetllada amb l’artista valenciana Sandra Monfort. La compositora, guitarrista i cantant va debutar al món de la música en solitari amb el seu àlbum «Niño Reptil Ángel» (2021). Al Festival portarà les cançons que apareixen al disc que li ha permés guanyar dos premis Carles Santos i també el seu últim llançament: «Flordemavida».

Aquest doble concert serà la penúltima cita del Festival Nits al Castell a la fortalesa xativina, que clourà el pròxim 30 de juliol amb el cantaor Pep Gimeno Botifarra i el seu «Collar de la Mediterrània», una cita emmarcada en el mil·lenari de l’obra El Collar de la Coloma.