L’actuació per reparar el paviment del pont que va patir despreniments s’allargarà durant les properes setmanes

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat que aquest divendres al migdia es produirà el tall de la carretera de Bixquert, a l’alçada del kilòmetre 4,5 de la CV-620 (antiga Nacional 340), per tal d’efectuar les reparacions necessàries al paviment del pont que va patir danys provocats pel temporal de pluja del passat mes de febrer.

L’actuació ve motivada per l’increment de les fissures que estan produint-se al terreny, com a conseqüència de les últimes pluges, el que obliga a agilitzar els tràmits per tal de reparar aquest paviment que ja va patir despreniments de terra unes setmanes enrere.

La Policia Local de Xàtiva col·locarà un cartell d’avís al kilòmetre 0 de la CV-620 (inici de la carretera a Bixquert des de la Font dels vint-i-cinc dolls) per poder accedir des del Genovés o Benigànim, així com també s’avisarà als conductors que accedisquen a la carretera des d’Alfarrasí i des de Bellús, per a poder desviar-se cap a Olleria o Benigànim. Els veïns i veïnes de Bixquert que es troben afectats per aquest tall poden optar per vies alternatives per tal d’accedir a Xàtiva, com ara Bolvens o el camí d’Alboi.

Les tasques de reparació, que estan efectuant-se per part de la Conselleria, s’allargaran durant les properes setmanes. Actualment s’està fent un sondeig de la intervenció, i posteriorment es passarà a assegurar els laterals i compactar la terra.