Lucho i Rueda seran baixes per aquest partit per sanció

Després de la parada fallera torna la competició a la Lliga A Punt Comunitat. L’Olímpic ho fa després d’una derrota injusta i polèmica enfront del Crevillente Deportivo. Aquest diumenge viatja fins a Alacant per mesurar-se a l’Hèrcules B a partir de les 12:30 hores. En el partit de la primera volta es va imposar l’Olímpic per 2 a 1.

Per a la cita no estaran disponibles ni Rueda que va ser expulsat enfront del Crevillent, ni Lucho que acumula cinc cartolines grogues. El xativí ha jugat el 100% dels minuts des del partit de pretemporada enfront del Castellonense. Mauro torna després de complir sanció i Migue ja recuperat de les molèsties estarà a les ordres de Marcos Camacho. Santi Villanueva ha tornat progressivament als entrenaments, però no es troba encara al 100%

Hèrcules i Olímpic amb 30 punts empaten en la classificació. 7 punts els separen dels llocs de play-off i a més els equips que ocupen els llocs davanters tenen un partit menys jugat. Els de Camacho buscaran la victòria i apurar les opcions de promoció. Un partit per a parar de nou per les vacances de Setmana Santa i després buscar l’esprint final de la competició.