Es podrà seguir a través de Youtube i es poden enviar preguntes a través de correu electrònic fins el divendres a les 15h

El plenari municipal de Xàtiva del mes d’abril tornarà a celebrar-se per videoconferència. L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el secretari municipal seran els únics que acudiran a l’Ajuntament, mentre que la resta de regidors i regidores es connectaran a la cita a través dels seus dispositius electrònics. Aquesta situació ve motivada per l’emergència sanitària provocada pel Covid-19, que ha suposat la instauració d’un Estat d’Alarma.

El plenari municipal de Xàtiva, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 11 del matí, es podrà seguir també a través del canal oficial de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma Youtube, i les persones que així ho desitgen podran formular les seues preguntes a través del correu electrònic preguntesplenari@ayto-xativa.es. Per a tal fi caldrà identificar-se a través del nom, el DNI i realitzar la pregunta indicant a quin regidor o regidora va dirigida. El termini per enviar preguntes finalitza el proper divendres 24, a les 15 h.