El Familycash femení s’enfrontarà al AVG Almería, mentre que el Familycash masculí s’enfrontarà al CV Mediterrani.

Si la pandèmia ho permet, dissabte que ve 15 de gener a la vesprada hi haurà una doble jornada amb dos partits molt interessants de la superliga2 masculina i femenina, en el pavelló municipal de voleibol xativí. 

A les 16 hores serà el torn del Familycash Xàtiva masculí, que disputarà un partit de rivalitat regional, el primer de la segona volta de la lliga regular (jornada 11), i es mesurarà amb el CV Mediterrani de Castelló. Una trobada que sens dubte serà molt important per a tots dos conjunts, que no solament volen donar bona imatge, sinó que volen consolidar les seues posicions en la part mitjana de la taula classificatòria d’aquest grup tan exigent que lideren el UBE Illa Grau i el Futbol Club Barcelona. El conjunt d’Hernán Pesci i Claudio Fantin estan treballant intensament en els entrenaments, ocupen la setena posició de la taula classificatòria, mentre que els castellonencs se situen en la sisena posició, a un punt de diferència sobre el conjunt xativí. De ben segur que els aficionats gaudiran d’un intens partit de voleibol.

A les 18.15 hores serà el conjunt femení del Familycash Xàtiva el que intentarà seguir també amb la ratxa de victòries de l’última jornada, enfrontant-se a un dur rival, com el Mall Construcció *AVG Almeria dirigit pel exinternacional Cosme Prenafeta. Les de Larry Creus i José Manuel Martí estan treballant intensament en els entrenaments per a poder competir al màxim en tots els partits d’una segona volta, que es presenta apassionant. El partit del dissabte corresponent a la lliga regular (jornada 12), és contra un bon rival, que ha obtingut sis victòries en la competició i està consolidat en la part mitjana alta de la taula classificatòria. Les de Xàtiva buscaran fer valdre el factor pista per a fer front a les andaluses, en el que serà sens dubte un bon partit, i hauran d’eixir al cent per cent per a permetre’ls escalar llocs en la classificació, augmentant el nombre de victòries i poder fer diferències amb els equips de la part baixa de la taula. Recordem que les de Xàtiva van obtindre la victòria en la ultima jornada de l’any contra l’FC Cartagena.