El Pavelló municipal de la Llosa de Ranes acollirà el I Torneig Nacional Júnior Femení de Bàsquet

Com sabeu, hui, es una de les dates que quedaran guardades a la història del Club Bàsquet Genovés amb la posada en marxa de la primera edició del Torneig Nacional Júnior de Bàsquet Femení. 

No obstant, la meteorologia ens posa una nova pedra en el camí. Primer va ser la pandèmia; ara, les goteres que sofrim a casa nostra conseqüència del temporal. Però les ganes ens poden i sí, clar, anem a fer el torneig i anem a gaudir de la festa del bàsquet d’elit a la que estem acostumats en estos esdeveniments. 

ATENCIÓ! El torneig es disputarà en el mateix calendari i horari, però la seu serà el Pavelló d’Esports de la Llosa de Ranes. Des d’aquestes línies, vos animem a tots i totes a assistir al pavelló lloser a gaudir d’un cap de setmana ple de bàsquet del màxim nivell. Recordem que els equips seran el València Basket, el Joventut de Badalona, Casademont Saragossa i el CB Genovés. 

Finalment, volem destacar i agraïr l’esforç que ha fet l’Ajuntament del Genovés per a facilitar-nos aquesta i altres alternatives que han permés poder realitzar el torneig. I com no, agraïr també a l’Ajuntament de la Llosa, per permetre’ns gaudir de les instal•lacions del Pavelló de la Llosa de Ranes durant el cap de setmana. 

Ens poden les ganes i, ploga o neve, anem a jugar a bàsquet. Vos esperem.