Segona assemblea en el període d’un mes

Hui, divendres 22 de juliol al Saló Noble de la Casa de Cultura de Xàtiva, tindrà lloc l’assemblea de socis del CD Olímpic a les 19:15h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona. Amb el següent ordre del dia:

1- Lectura i aprovació (si escau) de l’acta de la sessió anterior

2- Presentació i aprovació (si escau) dels comptes de la temporada 21/22

3- Informació de les gestions per a la planificació esportiva de la temporada 22/23

4- Precs i preguntes

És la segona assemblea que celebra el club en el període d’un més.

En la primera assemblea que es va celebrar el 22 de juny, els socis no van aprovar els comptes de la temporada 21/22 i van mostrar el mal estar amb la gestió de SUDEVA arribant a demanar la dimissió en bloc dels components de la junta directiva.

Des d’aquell dia els actuals gestors, han seguit al capdavant de l’entitat signant membres del cos tècnic i jugadors per la temporada 2022/2023.

Per altra banda, està la figura de Rune Hoem, qui fins fa uns mesos era el director esportiu de l’entitat i que porta un projecte per a fer-se càrrec del club, un projecte que ha presentat a socis i aficionats els quals en gran majoria li donen el seu suport.

Alguns dels punts en el seu full de ruta són els següents:

Per a les dues primeres temporades hi hauria una injecció de capital de 700.000 euros per ha dur endavant el dia a dia de l’equip i a més per a crear una estructura de treball en l’entitat.

Una de les vies de finançament és la creació d’una residència internacional, amb joves dels estats units i Escandinàvia, que en un termini de 2 anys podria aportar al club uns ingressos d’entre 200.000 i 300.000 euros.

A més compten amb altres vies de finançament que també aportarien liquidesa al club.

D’igual manera el noruec, ha estat treballant amb el planter que vol per la pròxima temporada i junt amb ell arribaria l’entrenador Roberto Campillo i també entra en escena el davanter Matias Aquino

Per a l’assemblea que tindrà lloc aquesta mateixa vesprada, s’esperava un cara a cara entre els màxims representants de tots dos projectes Anuj Gupta per part de SUDEVA, per intentar seguir l’any de legislatura que li resta i Rune Hoem. Però en les últimes hores ens han informat, que Anuj Gupta no ha pogut viatjar i no estara a Xàtiva.

La ruptura social entre aficionats i socis amb SUDEVA és més que evident i el suport a Rune Hoem a crescut els últims dies. Aquesta vesprada pot ser siga un nou punt d’inflexió en el futur del CD Olímpic.