La competició es disputara del 10 al 16 octubre 2023

La gimnasta del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, PAULA GARCÍA BOIX, ha sigut seleccionada per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica, per a participar en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica, a celebrar a Bucarest (Romania), del 10 al 16 octubre del present any.

Amb aquesta Copa del Món, l’esportista xativina, ha sigut convocada per a representar a Espanya en tres ocasions durant l’any 2023: Copes de Món al Japó, Portugal i Romania, obtinguent la internacionalitat, amb la selecció nacional de gimnàstica aeròbica.

Cal tindre present que el pròxim mes de novembre, se celebra la gran cita de l’any amb el Campionat d’Europa a Turquia, en la qual, previsiblement, serà també convocada l’esportista setabense

Amb aquesta important cita esportiva, finalitza una excel·lent temporada d’els/les gimnastes del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, reprenent les competicions a l’octubre d’enguany, amb els XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2023-2024: Fase Municipal del nivell de promoció.