Els dos equips perden per 3-0 en Barcelona i Mallorca

El darrer cap de setmana, cap dels dos equips séniors de SuperLliga2 del CV Xàtiva van aconseguir puntuar. Ambdós conjunts van caure per 3-0 en els seus desplaçaments.

El Familycash Xàtiva Voleibol masculí ho va fer amb parcials de 25-18, 25-16, 25-20 contra el FC Barcelona en un partit disputat en el pavelló de La Salle Bonanova de la ciutat comtal. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin, no van baixar els braços en cap moment davant un rival que està a un altre nivell superior, i van plantar cara als locals.

D’altra banda, el Familycash Xàtiva Voleibol femení va perdre, també per 3-0, amb parcials de 25-20/25-21/27-25 a Mallorca enfront del Voley Cide. Les de Larry Creus van lluitar fora mida des del principi i en conjunt van disputar un bon partit, contra un dels equips capdavanters de la classificació.

Ara, els toca pensar ja en el pròxim cap de setmana en el qual es disputarà la setena jornada, i l’equip masculí jugarà una doble jornada a Canàries. El Familycash Femení disputara el seu partit a Xàtiva contra el Mintonette d’Almeria el dissabte 20 a les 18.15 hores, mentre que l’equip masculí es desplaçarà a les Illes Canàries per a enfrontar-se el dissabte 20 de novembre al CV Sant Roque Las Palmas a les 17 hores i el diumenge a les 09.00 hores al CV Sayre també de Las Palmas de Gran Canaria en el Centre insular d’Esports.

Pel que respecta als equips de base, cal destacar la victòria en la primera divisió autonòmica juvenil femenina del CV Xàtiva per 3-1 contra l’Alacant 2000. En Iniciació al rendiment dels Jocs esportius de la Comunitat Valenciana, van cedir els equips cadet i infantil femení preferent a Torrent. 

L’enfrontament entre els dos conjunts infantils zonals de Xàtiva, es va saldar amb cinc sets, va ser molt emocionant i finalment el Dental Carralero roig va guanyar per 3-2 al Dental Carralero Groc. A més, victòria del cadet femení zonal per 3-0 contra l’Alzira en un bon partit, igual que la victòria del Dental Carralero Xàtiva 2 per 1-3 a Paterna.