Els de Marcos Camacho es van avançar amb els gols de Marc Grau i Carles Vidal

En horari atípic marcat per l’activitat fallera ahir al matí l’Olímpic va rebre al Crevillent. Les falleres Majors de Xàtiva van realitzar la treta d’honor al partit. L’Olímpic dominava, creava i arribava a l’àrea. Al minut 19 de partit Marc Grau obria el marcador, rematant una treta de córner. Poc després i també a baló parat Carles Vidal posava terra pel mig amb el segon gol del partit. Pocs minuts abans de la conclusió de la primera part, el capità Rueda, que tornava a la titularitat era expulsat en veure la segona cartolina groga. Una penalització rigorosa perquè el jugador havia sigut objecte de diverses faltes sense cap conseqüència i, en canvi, l’àrbitra no va dubtar a expulsar-lo. També en eixa acció era expulsat per protestes, el segon entrenador, Tomy.

La segona part es preveia complicada amb un home menys i algunes decisions dubtoses. Prompte es va confirmar el que s’esperava, sols començar la segona part van assenyalar un penal favorable al Crevillent que posava el 2 a 1. Ahí van començar bons moments dels visitants amb un Olímpic que es defensava amb tot i amb un llançament ajustat des de fora de l’àrea empataven el partit. L’encontre tot i la inferioritat es va igualar però al tram final, en un contraatac remuntava el partit el Crevillent. Tot i això Hugo i Aaron ho van intentar però sense sort.

Resultat injust i amb polèmica. Els de Marcos Camacho van lluitar fins al final però van veure com s’escapaven els 3 punts. Ara arriba una setmana de falles sense jornada el pròxim cap de setmana. Els xativins reprendran la competició el 23 de març visitant a l’Hèrcules.