Opció que s’escapa a la Murta, però l’equip seguix viu

Vesprada de dissabte, poc habitual per veure futbol de Tercera a la Murta, però horari obligat pel calendari. Un encontre amb molt en joc, un per salvar la categoria, altres per jugar el play-off

Els primers minuts d’encontre van estar dins del guió esperat, el CD Acero tenia la possessió del baló al seu camp, per a buscar el joc directe a l’esquena de la defensa xativina. Els de Berna Ballester estaven controlant la situació i buscaven la porteria rival quan recuperaven l’esfèric. La millor ocasió de la primera part va arribar amb un remat de Serpeta que sense problemes va detenir el porter. Al minut 45 una acció va marcar el partit, Joan va veure la cartolina roja en Fer una falta a la frontal sent l’últim defensor. Amb aquesta jugada es va arribar al descans.


Després del pas pels vestidors Berna Va Moure la banqueta per a recompondre el seu equip. Tot continuava igual, amb domini de baló per al Acero i un partit més trencat. En diverses ocasions va aparèixer Vio per a salvar als xativins. Sobre el minut 72 Juanjo i Serpeta van conduir una bona contra, però que als metres finals no van saber finalitzar. Deu minuts després el col·legiat va assenyalar un penal que va cometre Frangi. Javi Garcia va ajustar molt el llançament I tot I que Vio va tocar l’esfèric no va aconseguir desviar-lo.
L’Olímpic no li va perdre la cara al partit però ja sobre el minut 90 Civera va deixar l’encontre sentenciat en rematar de cap una bona centrada des de banda dreta.

Una derrota que resta opcions al CD Olímpic, però que amb 12 punts en joc encara té moltes opcions per seguir un any més a la Tercera divisió.