El guanyador d’aquest encontre serà l’únic representant de la comarca de la Costera als huitens de final

La Nostra Copa disputa aquest cap de setmana els setzens de final, un ronda on els enfrontaments estan marcats per la proximitat geogràfica. CD Llosa i CD L’Alcúdia de Crespins tenen una cita el dissabte a les 16:30 hores al Sequiol, després d’aquest encontre tan sols quedara un representant de la nostra comarca als huitens de final.

Per una banda, els locals, arriben amb una gran dinàmica al campionat de lliga de 1a regional, son tercer al grup sisè de la competició. Els de Jose Enrique Lluch en la ronda anterior van der capaços d’eliminar a la UD Carcaixent flamant líder al seu grup de preferent. Afronten aquest partit amb la il·lusió de seguir avançat rondes.

Per altra banda, els de David Barbera, en l’anterior ronda van tindre que arribar als penals per a superar al CF Racing Xàtiva. Però el CD L’Alúdia de Crespins a pesar que l’última jornada lliguera va patir una derrota arriben a aquest duel amb una impressionant dinàmica des que el tècnic canalí arribarà a la banqueta. Tot i que el seu objectiu principal és aconseguir la permanència a la preferent, de segur que lluitaran aquest dissabte per plantar-se als huitens de final de la Copa.