Dijous està prevista la cloenda de la festa amb la disparada d’un Castell de Focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Valenciana

Demà dimarts, a les 9:30 h, en la Plaça Major començarà la Cavalcada dels Festers infantils, anunciadora de les Festes Patronals. A les 11 h, a la Casa de la Vila, està prevista la salutació de benvinguda a les Festes per part de la Festera de Gràcia. A continuació, lliurament de la Bandera de Sant Antoni al fester i Primer Vítol. 

A migdia, a l’església parroquial, se celebrarà la solemne missa d’ofrena en honor al patró, i a les 16:30 h, al Casino Gran, la presentació dels festers de Sant Antoni de l’any 2025. De vesprada, a les 17 h, a l’avinguda de Vicente Ferri, començarà la cavalcada de carrosses, i a les 20:30 h, a l’església parroquial, les solemnes vespres. A les 21 h, s’iniciarà la Cremà de la Foguera en honor a Sant Antoni Abat. A les 23 h, al Pavelló Municipal, començarà el sopar de Gala de la nit de la Foguera, que estarà amenitzat per l’Orquestra “La Fiesta”. 

El dimecres, 17 de gener, dia de Sant Antoni, a les 11 h, començarà la missa major, en honor a Sant Antoni Abat. A les 14 h, es dispararà una mascletada en la avinguda de Jaume I, a càrrec de la Pirotècnia Valenciana. De vesprada, a les 19:30 h, en l’església parroquial, missa prèvia a la processó en honor a Sant Antoni Abat, que recorrerà, a partir de les 20 h, l’itinerari de costum. 

El dijous, 18 de gener, dia dels parells, començarà a les 10 h, amb l’eixida dels festers, Bandera i Cuiros, des de la plaça Major que desfilaran per tota la població, finalitzant amb les tradicionals voltes al temple parroquial. Tot seguit serà la Benedicció dels animals a la plaça Major. A les 11:30 h, al Pavelló Ricardo Tormo, hi haurà esmorzar popular i, en finalitzar les voltes, dinar de cassoles. A les 21 h, està prevista la cloenda de la festa amb la disparada d’un Castell de Focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Valenciana.