La primera jornada de lliga no va deixar resultats positius al Pavelló Municipal de Voleibol

Dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva, sense públic, va tenir lloc l’anhelat debut dels dos conjunts xativins de SuperLliga2, que no van tindre una bona jornada.

El Familycash Xàtiva masculí va tindre a les seues mans invertir el signe del partit, però finalment van caure per 1-3 contra el Sedka Novias Villena-Petrer, amb parcials d’infart (23-25/23-25/25-23/26-28). Un partit emocionant, de molta tensió, amb errors arbitrals significatius, i amb un conjunt alacantí, debutant en la categoria, que va vindre clarament pel partit. Als de Larry Creus i Rafa Mora els va faltar ajustar una mica més les seues línies, però els marges van ser molt estrets, com indiquen els parcials.

El Familycash Xàtiva femení no va poder amb el CV Mairena de Sevilla i va perdre per 0-3 (23-25, 11-25, 10-25). Després d’un igualat primer set que a punt van estar d’emportar-se les xativines, no van trobar el seu joc en els dos següents, amb molts nervis, cometent diversos errors no forçats, es van topar amb un equip sevillà molt més regular que no va tindre excessius problemes per a tancar el partit.