Laura Micó: “no es pot discriminar els estudiants de centres privats perquè també són veïns de Moixent i han de desplaçar-se per a poder estudiar”

Ciutadans (C’s) Moixent ha demanat al govern municipal que incloga als estudiants de centres privats en les ajudes al transport, com ha explicat la regidora de la formació taronja, Laura Micó, després de registrar la sol·licitud.

Segons Micó, “tots els joves de Moixent estan obligats a desplaçar-se per a estudiar i valorem que se’ls ajude econòmicament que pagar el transport”. No obstant això, ha criticat que “és discriminatori que només s’ajude als estudiants de centres públics”.

Per a Micó, “tots aquests joves són veïns del municipi i es desplacen per a estudiar, no importa on el facen”. “El govern addueix que si les famílies poden pagar un centre privat també poden costejar el transport, però aquest argument no és assenyat”, ha indicat la regidora, qui ha apuntat que “també es donen altres circumstàncies per a triar un centre privat”.

Finalment, ha destacat, “esperem que el govern municipal reconsidere la seua decisió i rectifique en nom de la igualtat”. “C’s ha defensat el mateix tracte per a tots els alumnes en el ple d’aquest mes, ara registrem per escrit la petició i continuarem insistint per a esmenar aquest error”, ha conclòs.