L’escriptora canalina homenatja a son pare amb aquesta publicació

Passat divendres, la Casa de Cultura Ca Don José va acolllir la presentació del llibre “Vivencias de un transeúnte” de l’escriptora de Canals Cristina Artacho, qui rendeix homenatge a son pare, Francisco Artacho, autor del llibre “Crónicas de un campeón”.

El llibre repassa la intensa vida de Francisco Artacho, un home polifacètic que ha destacat en diversos àmbits esportius com són el ciclisme o el motociclisme entre d’altres, treballant braç a braç, com a fotògraf, amb figures tan destacades com Marino Lejarreta o Ricardo Tormo. Artacho també ha format part de les festes de Canals aparellant els cavalls que s’utilitzen el dia dels Parells en les festes de Sant Antoni Abat, tradició que ara continua la seua filla.

El llibre va sorgir a conseqüència del confinament quan Francisco Artacho li contava a la seua filla les experiències viscudes al llarg d’aquests anys. Cristina va decidir plasmar aquestes històries i reconeix haver-lo conegut més en aquest recorregut per la seua vida.

L’autora assenyala que “he viscut l’experiència intensament, fins i tot, m’he emocionat en diferents moments i espere haver transmés aquests sentiments al llibre”.