Els socialistes de Canals van aconseguir mobilitzar a més del 80% del seu cens de militants per a l’assemblea

L’agrupació socialista de Canals va triar el dissabte passat a Cristian Juan Fasanar, un jove de 30 anys, militant de Joventuts Socialistes, per a encapçalar la candidatura del PSPV-PSOE a les eleccions municipals de maig, amb l’objectiu d’aconseguir una majoria prou amplia per a retornar als socialistes a l’alcaldia després de 27 anys en un poble de tradició industrial. 

Els socialistes de Canals van aconseguir mobilitzar a més del 80% del seu cens de militants per a l’assemblea. Cristian, qui ja va ser secretari general del PSPV local, coneix bé el partit per la seua participació en diferents òrgans en aquests últims anys, la qual cosa que li ha permés unir les diferents sensibilitats per a encapçalar segons les seues pròpies paraules, “un projecte il·lusionant per a la majoria social de Canals”. 

Llicenciat en Ciències Polítiques, es va afiliar al Partit Socialista local en 2014, amb 21 anys, després d’haver participat en diferents moviments polítics locals vinculats al progressisme; va ingressar en 2018 en Joves Socialistes i va passar a liderar el partit en l’àmbit local fins a 2022. El candidat va agrair a l’actual portaveu del grup municipal, Antonio Orea, el seu treball a l’ajuntament en “dues legislatures summament complicades”. Ara, el PSPV de Canals es renova generacionalment amb Inés Poveda de número dos, militant de Joventuts i actual regidora socialista.