La reforma s’ha centrat a modernitzar les instal·lacions, fent-les més atractives i còmodes per al públic i més eficients per als treballadors i les treballadores

Ahir de matí es va dur a terme la recepció de les obres del Mercat Municipal de Canals, que prompte estarà a ple funcionament. Van estar presents l’alcaldessa, Mai Castells; la tinent d’alcaldessa, Hilzonde Badia; el regidor de Serveis Municipals, Miquel Alventosa; el cap de servei de Comerç Exterior de la Direcció Territorial de Comerç, Miguel Sotomayor; representants de l’empresa adjudicatària i personal tècnic de l’Ajuntament de Canals. 

El projecte ha comptat amb un pressupost de 902.216,32 €, dels quals 416.215,60 € es financen per la Unió Europea dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – NextGeneration, gestionat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. De la resta de l’import s’ha fet càrrec l’Ajuntament de Canals amb fons propis, en la que ha sigut una de les grans apostes d’aquesta legislatura amb l’objectiu de millorar un servei tan important per al poble com és el seu Mercat Municipal. 

La reforma s’ha centrat a modernitzar les instal·lacions, fent-les més atractives i còmodes per al públic i més eficients per als treballadors i les treballadores. A més a més, s’han instal·lat plaques solars a la teulada, nous serveis públics i un ascensor que comunica amb el soterrani, on s’han habilitat espais de magatzem per als negocis. Amb aquestes obres, el Mercat Municipal de Canals, que ja era un dels més rellevants del nostre territori, es convertirà en un referent del sector.