2 bronzes per a Thomas Wandschneider en el Canada ParaBadminton International 2023

Dissabte passat 17 de juny cinc esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la capital de la Canal de Navarrés per a participar en la jornada preparada des de l’àrea tècnica de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana per a seguir amb el seguiment dels esportistes del programa Se Busca Campeón d’una banda i per un altre ultimar la preparació dels esportistes que prengueren part del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a partir del dia 22 d’aquest mes.

Les concentracions es van desenvolupar en el Pavelló Municipal Jaime Alegre de la localitat d’Énguera de 10.00h a 13.00h del matí, en la concentració de seleccions, que va estar dirigida per Iván Gallardo, van participar els esportistes xativins Andrea Orquín, Feliu Terol i Martina Molina. En l’altra meitat de la instal·lació es trobava el grup de 21 esportistes del programa SBC acompanyats amb els seus respectius tècnics. Aquesta tercera sessió va ser dirigida pel tècnic del C.B Xàtiva Javier Alcázar.

Una nova jornada d’entrenament conjunta que se salda amb resultats positius per a tots els esportistes i clubs participants.

2 bronzes per a Thomas Wandschneider en el Canada ParaBadminton International 2023

Durant la setmana passada, concretament del 14 al 18 de juny es va disputar en la localitat canadenca d’Ottawa una nova prova del circuit mundial de parabádminton. En aquesta ocasió el Canada ParaBadminton International 2023 va comptar amb la participació de 233 esportistes de 39 nacionalitats, entre ells l’esportista del C.B Xàtiva Thomas Wandschneider.

En aquesta ocasió Thomas va tornar a la tercera plaça del podi, aconseguint bronze en la prova de dobles i d’individual, a la qual tornava després d’un breu parèntesi en els dos últims tornejos.

En la prova d’individuals l’esportista del C.B Xàtiva va partir com a tercer cap de sèrie i va quedar enquadrat en el grup C, on no va tindre problemes per a aconseguir la primera plaça i l’accés a la fase eliminatòria. Ja en quants de final es va enfrontar al japones Osamu Nagashima al qual supere després de 48 minuts per 21-11, 17-21 i 21-13. El seu pròxim rival seria el coreà Choi Jungman que el sorprenia en un gran primer set on va superar a l’alemany per 21-8, en el segon set Thomas va reaccionar i va estar a un pas de forçar un tercer set, però va acabar cedint per 21-19 i amb això obtenint el bronze.

Finalment, en la prova de dobles masculí WH1-WH2 va participar al costat del seu company Rick Cornell Hellmann partint com a caps de sèrie número dos del torneig i per tant en el grup B, on van superar a les tres parelles restants per a alçar-se amb la primera plaça i el dret a disputar la fase eliminatòria a la recerca de les medalles. En semifinals es van veure les cares amb la parella de la delegació japonesa formada per Daiki kajiwara i Hiroshi Murayama que en el primer set van ser capaços d’imposar el seu ritme a partir del punt 11 i tancar-lo amb comoditat per 21-14, en el segon els alemanys van ser capaços d’igualar el joc de la parella japonesa per aconseguir un set amb gran alternança que després de 43 minuts es va tancar a favor de Daiki i Hiroshi per 21-19, quedant els Thomas i Rick amb un nou bronze.