David Polop venç en el Trofeu de Nadal de la Universitat de València

La jornada matinal del passat dissabte 23 de desembre es va celebrar en les instal·lacions del Centre de tecnificació esportiva,CTD, d’Alacant la quarta Concentració Territorial “Se cerca Campió” que va reunir un total de 31 esportistes de deu clubs de la comunitat acompanyats dels seus respectius tècnics.

Des del Club Bàdminton Xàtiva van ser presents Feliu Terol, Arnau Ballester, Alexis Piñero i Adrià Meseguer que no van poder ser acompanyats per Martina Molina que va ser baixa d’última hora per malaltia.

La jornada va ser dirigida per Mª Jesús Almagro, coordinadora territorial del projecte a la Comunitat Valenciana, al llarg d’una jornada que es va iniciar a les 10 hores i que va finalitzar a les 13 hores.

Aquesta concentració també va servir perquè els tècnics dels clubs i la coordinadora definiren les línies d’actuació de cara a la temporada 2024.

David Polop venç en el Trofeu de Nadal de la Universitat de València

Dijous passat 21 de desembre es va celebrar a partir de les 19.30 hores de la vesprada el Campionat Intern Trofeu Nadal de la Universitat de València. La competició va reunir els estudiants de la Universitat de València que practiquen el bàdminton en les instal·lacions d’Aulari V – Pista sud on es va disputar la competició individual entre els assistents.

L’esportista David Polop va participar en aquesta competició i es va proclamar campió de la prova d’individual.