6a Jornada lliga Benjamí-Aleví XL Jocs Esportius

La Federació va reunir, aquest cap de setmana, en el CAR de Xest als nadadors/as que integren la selecció Valenciana per segona vegada en la present temporada. Van realitzar diferents proves-test sota la supervisió dels responsables tècnics de la federació.

En aquesta trobada van participar les nadadores de Xàtiva Andrea Soriano i Nadia García.

6a Jornada lliga Benjamí-Aleví XL Jocs Esportius

Dissabte passat 7 i el diumenge 8 del present mes de Maig, es va celebrar la sisena jornada de la Lliga Benjamí-Aleví corresponent a XL Jocs Esportius en la Piscina Municipal Coberta de Gandia. 

Els nadadors de la categoria Aleví van competir en la sessió del dissabte, en l’en les proves de 1500 m. lliures els xics i 800 m. lliures les xiques; en la del diumenge van nadar tots els 200 m. braça. 

Els benjamins van competir en les proves de 100 m. papallona i 100 m. braça. 

En aquesta jornada de la Lliga de Promeses van participar un total de 133 nadadors de 10 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria Benjamí: Ainara Sanchis, Bruno Ferri, Roger Arnau, David Mico i Manel García.

Categoria Aleví: Rebeca Ferrer i Pau Sanchis.

Quant als millors resultats destaquen:

Rebeca Ferrer va ser tercera en els 800 m. lliures amb un temps de 11´32”75 i segona en els 200 m. braça amb un crono de 3´12”10.

Ainara Sanchis va ser primera en els 100 m. papallona amb un registre de 2´12”68.

Dissabte que ve 14 els nadadors de Xàtiva participaren en el Open de Natació de Gandia. En aquesta competició participaren 30 nadadors de les diferents categories del Club Natació Xàtiva.