Des del col·lectiu s’adverteix que la falta d’inversió a les rodalies farà que desapareguen estacions com la de Moixent

Passat divendres, el portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, la diputada Papi Robles, juntament amb Vicent Muñoz (alcalde de la Font de la Figuera), Mai Castells (alcaldessa de Canals) Pepe Garrigós (regidor a l’Alcúdia de Crespins), el secretari Comarcal Xavi Delgado i el portaveu comarcal Josep Maria Sebastià, van visitar Xàtiva en un nou acte de la campanya #OnEstàElMeuTren. Els representants de la formació valencianista van reivindicar una línia de Rodalies digna, advertint també que la falta d’inversió a les rodalies pot fer que desapareguen estacions com la de Moixent.

Fran Ferri va denunciar que “a l’últim mes s’han vist moltes cancel·lacions de trens”, ja que “ha coincidit amb la vaga de conductors”. Per al portaveu, aquesta vaga ve condicionada “per les condicions laborals en les quals estan treballant aquests maquinistes”. Fran Ferri també denuncia que “la falta d’inversions està propiciant que ni els trens ni les vies estiguen en condicions, que desapareguen estacions de tren (com el cas de la Font de la Figuera)”, o que “a causa de les obres del tren de mitja distància desapareguen les actuals estacions de Moixent”.

Compromís reivindica que, ja que Renfe i qui governa Renfe no tenen en compte els problemes dels valencians i valencianes, la gestió de les rodalies passe a mans del País Valencià i de la Generalitat. Segons Fran Ferri “demanem que transferisquen els recursos necessaris per a poder portar a terme certes millores que són necessàries”.

La finalitat d’aquesta petició és, segons Ferri, “acabar amb la ‘sangria’ d’usuaris de Renfe que a poc a poc van abandonant aquest servei per la poca confiança que genera hui en dia”.