El grup parlamentari Compromís a les Corts ja ha traslladat una pregunta a la Conselleria de Sanitat per tractar que esta infraestructura entre també en l’ambiciós pla de rehabilitació del Lluís Alcanyis

Compromís per Xàtiva ha reclamat que la gran reforma de l’Hospital Lluís Acanyís de Xàtiva, recentment anunciada per la Conselleria de Sanitat Universal amb una inversió de 75 milions d’euros per modernitzar el centre hospitalari, incloga la millora de la maternitat, ja que la remodelació d’aquesta àrea no s’ha mencionat en la informació facilitada. 

Entre els anuncis que va fer el conseller de Sanitat es va dir que es comptarà amb una vintena de consultes externes noves, l’ampliació de les urgències, el condicionament de noves unitats de curta durada i fins i tot 150 places de pàrquing entre altres. El candidat de Compromís per Xàtiva, Josep Maria Sebastià ha declarat que “ens sobta no trobar ni una sola al·lusió a la necessària reforma del paritori i de l’àrea de maternitat”. 

El grup parlamentari Compromís a les Corts ja ha traslladat una pregunta a la Conselleria de Sanitat per tractar que esta infraestructura entre també en l’ambiciós pla de rehabilitació del Lluís Alcanyis. 

Escoltem a la diputada de Compromís, Mònica Àlvaro: