Els retards, anul·lacions de trens i altres problemes s’arrosseguen fa tems

Des del Grup municipal de Compromís de l’Ajuntament de l’Alcudia de Crespins, informen que el seu portaveu, vice-Alcalde i regidor de Mobilitat, Pepe Garrigós, posarà en marxa una sèrie d’iniciatives per tal de recollir queixes de la ciutadania respecte al mal servei que ofereix RENFE als usuaris que fan servir el tren de rodalies al municipi. 

Pepe Garrigós ha declarat que sembla contradictori que en una població que aposta per la sostenibilitat i defensa l’utilització del transport públic, una empresa pública faça la contra. Així mateix també qualifica de pèssimes les condicions oferides pel servei els últims temps, recordant que són molts els usuaris, tant locals com de poblacions veïnes, els que fan ús del tren aplegant a 750.000 tikets venuts a l’any. Garrigós també opina que els usuaris mereixen un respecte, per part de RENFE i ADIF, ja que els retards, anul·lacions de trens i altres problemes s’arrosseguen fa tems. Per la qual cosa molts dels que fan us habitualment del tren, opten per agafar el vehicle particular per tal d’aplegar a temps a les seues respectives feines, estudis, assumptes mèdics o personals, davant la deficiència del servei de rodalies a la població de l’Alcudia de Crespins.

L’Edil assegura que mesos enrere, es va aprovar per unanimitat dels tres grups municipals, Compromís, PP i PSOE, una moció per la defensa de les rodalies, demanant a RENFE i ADIF que compliren amb la ciutadania, i ara toca posar-ho en practica; com és disposar d’una estació com cal, el pas a nivell o algunes altres actuacions finalitzades que ja presenten desperfectes.  

Per tal d’aconseguir respostes es prendran les mesures necessàries, com fer reunions amb alcaldes i regidors de poblacions veïnes i consensuar accions per tal que el Ministeri de Foment, RENFE i ADIF es prenguen seriosament als usuaris de rodalies.