El tancament de Worten fa més necessari que mai un projecte de ciutat

Compromís per Xàtiva vol traslladar tota la seua solidaritat i suport a les persones que amb el tancament de Worten a Xàtiva perdran el seu treball. Per al Compromís, no és just que famílies i persones acaben pagant els pecats del capitalisme més especulatiu. 

Des de la coalició aseguren que: “Hem vist vàries vegades com l’alcalde Cerdà es feia fotos a les inauguracions d’establiments com aquest. Ara volem veure la foto de Roger Cerdà i el seu equip de govern al costat d’estes persones, arromangant-se i treballant per ajudar-les, a elles i a la resta de les que han perdut el seu treball a Xàtiva durant la crisi COVID, a recuperar la normalitat el més ràpid possible.” I afegeixen que “No podem fiar a aquestes grans empreses el futur de la nostra ciutat. Benvingudes si arriben, però ens cal potenciar els nostres propis recursos. Empreses locals fortes que deixen els seus beneficis a la nostra Xàtiva i que generen ocupació estable i de qualitat.”

El secretari local de la fomració Ferran Minguet ha manifestat que “Roger Cerdà aposta per una economia especulativa de grans empreses foranes que ni crea treball estable de qualitat ni deixa riquesa en Xàtiva.” 

Des de Compromís per Xàtiva emplacen a Roger Cerdà a que convoque a tota la societat civil de la ciutat a una reunió virtual per iniciar el procés de creació d’una estratègia de ciutat que done resposta a situacions com les que estem vivint. Hem de trobar solucions per a la gent que està perdent el seu treball, hem de dissenyar una economia forta que cree ocupació estable i de qualitat.