Els camins es trobaven molt deteriorats pel pas del temps

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Canals, encapçalada per Xavi Pérez, ha donat solució a un problema que afectava molts veïns de Canals i que els impedia transitar i accedir amb normalitat a les seues propietats.

Es tracta dels vials d’Adif, uns camins que es trobaven molt deteriorats pel pas del temps i que ara gràcies a la intervenció municipal i a la voluntat d’Adif estan sent reasfaltats.

Malgrat, no ser camins de titularitat municipal, ha sigut el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Canals qui a petició dels veïns afectats ha actuat d’intermediari amb ADIF per buscar i trobar la solució adient a aquesta problemàtica.

Després de moltes reunions amb els responsables, fou el passat 1 de setembre, quan aquestos comunicaren al regidor la seua disposició i voluntat per escometre aquestes obres de millora i d’asfaltat d’aquestos camins.

Xavi Pérez es mostrava satisfet i alhora content pel treball fet i manifestava que, “al final l’interès i la insistència amb la bona predisposició de l’empresa ADIF han fet possible donar solució a un problema que ja s’estava enquistant amb el pas del temps i que provocava molt de malestar a un bon nombre de veïns del poble.”