La cal·listènia és una disciplina esportiva que s’orienta al desenvolupament muscular

L’ajuntament de Canals ha iniciat les obres del parc de cal·listènia al parc del Jaume I, unes obres incloses dintre del pla provincial d’inversions 2021-2022.

El parc de cal·listènia és una demanda ciutadana que d’ací a poc temps ja serà una realitat i que compta amb una inversió aproximada de 50.000 euros. Segons les previsions de l’empresa adjudicatària l’obra estarà acabada a finals d’aquest mes de maig.

El regidor de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa ha manifestat que, “per fi anem fent realitat molts dels projectes que aquest equip de govern tenim al cap i aquest del parc de cal·listènia és un d’ells”.

La cal·listènia és una disciplina esportiva que s’orienta al desenvolupament muscular. En ella s’utilitza el pes corporal a través d’exercicis al carrer. S’usa el sòl o diferents aparells com a barres, bancs o anelles instal·lats als parcs.

Amb aquests exercicis es millora l’agilitat, força física i la flexibilitat, mentre que es fomenten les relacions socials.