Leo i Tendillo, úniques baixes per a l’encontre

Dissabte a les 18:30h de la vesprada l’Olímpic rep a la Murta al CD Acero que dirigeix un conegut amb passat Olímpista, Jandro Castro. Al partit de la primera volta els de Port de Sagunt es van emportar els tres punts, amb un penal amb molta polèmica. A hores d’ara el CD Acero lluita per acabar la lliga en posicions de play-off. Per part del CD Olímpic, l’objectiu és clar, sumar de tres per eixir de la zona de descens, on va caure la setmana passada.

Berna Ballester no podrà comptar amb Leo, que compleix sanció en veure la quinta groga a Torrent. Tampoc podrà comptar amb Tendillo, evidentment, que va patir una lesió al turmell al partit disputat al San Gregorio.

El conjunt de Jandro, bé demostrant durant la temporada que és un equip molt perillós, que maneja diferents registres en el seu joc i que no és casualitat les posicions que ocupa a la classificació. Al seu planter es troben jugadors que han Passat per la Murta com Jefri o Mikel Solís

Els xativins buscaran que els tres punts es queden a casa, sumar aquesta victòria és importantíssim per eixir de la zona de descens en una setmana en la qual s’acumularan 3 partits.

Per tal d’aconseguir l’objectiu de nou la directiva repeteix iniciativa, tots els socis puguen vindre amb un acompanyat que tindrà accés de forma gratuïta al partit. Els pares dels jugadors de l’Acadèmia CD Olímpic també podran accedir de forma gratuïta i a més a més tots els joves menors de 24 veïns de Xàtiva o de les poblacions veïnes podran veure el partit de forma gratuïta sempre que ho acrediten amb el DNI.