El directori d’establiments participants es pot consultar a la pàgina web del «Reactivem Xàtiva»

Hui 1 de juliol comença la campanya de bons al consum per tal de promocionar el comerç als locals i establiments de Xàtiva, amb la qual es posen a la venta 10.000 bons a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es), els quals estan a disposició dels clients des de les 08.00h del matí de hui dimecres 1 de juliol.

El directori dels prop de 300 comerços participants en aquesta iniciativa, es pot consultar a la pàgina web www.reactivemxativa.com, si bé també poden identificar-se mitjançant un adhesiu que està col·locat en un lloc visible del local en qüestió

Finalment, s’han adherit 44 serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques, etc), 43 establiments d’hostaleria, 48 serveis en general, 21 establiments d’alimentació, 134 comerços en general i 3 establiments de venta d’electrodomèstics.

-Com ja va informar l’Ajuntament de Xàtiva anteriorment, són 10.000 bons els que es posen a disposició dels compradors al preu de 20 euros però amb un valor total de 40 euros, mobilitzant així un total de 400.000 euros (200.000 dels quals seran aportats íntegrament per l’Ajuntament de Xàtiva). Cada persona podrà adquirir un màxim de dos bons, els quals hauran de ser canviats en algun dels comerços o establiments adherits a la campanya de promoció econòmica fins a finals del mes d’octubre.

La iniciativa, emmarcada en la campanya «Reactivem Xàtiva» va encaminada a impulsar l’economia dels xicotets comerços de la ciutat, afectada especialment durant els mesos de l’Estat d’Alarma en els que han hagut de tancar els negocis com a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19. Des de l’Ajuntament de Xàtiva no es descarta repetir la fórmula pròximament en cas de que s’esgote el nombre de bons posats a la venta a partir d’aquest mes de juliol.