Per a realitzar el tràmit cal accedir a la web telematricula.es i és necessari generar una clau d’admissió

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat a través de la regidoria d’Educació de la proximitat de l’inici del tràmit electrònic per tal de realitzar la matrícula per a l’escolarització al curs 2020-2021.

El període d’admissió per als diferents cursos de les etapes d’Infantil i Primària es realitzarà del 8 al 16 de juny, mentre que la matriculació en la resta d’etapes educatives tindrà lloc del 17 al 25 de juny.

Per a la realització del tràmit és necessari accedir a través de la pàgina web portal.edu.gva.es/telematricula i generar una clau d’admissió en les dades indicades. Amb cada clau es podrà presentar la sol·licitud d’un únic participant, pel que si es pretén efectuar la sol·licitud de diversos alumnes s’haurà de genera un usuari diferent per a cadascun d’ells. Serà necessari identificar-se a través del DNI o NIE, o bé del DNIe / certificat electrònic, clau PIN o clau Permanent. En cas de no poder identificar-se amb cap de les opcions indicades, serà necessari acudir al centre educatiu que es vaja a sol·licitar com a primera opció amb un document que acredite la identitat.

Tant el calendari d’admissions i matriculacions, com la resta de procediments necessaris, es poden consultar al web de la Generalitat Valenciana. Per a més informació les famílies poden posar-se en contacte amb els diferents centres educatius de Xàtiva o bé amb el departament d’Educació, a través del telèfon 96 228 98 00.