El C.D. Olímpic de Xàtiva torna a la Murta per a enfrontar-se a un millorat C.D.F. Jávea

El diumenge a les cinc de la vesprada els xics de Xavi Candel es retroben amb la seua afició. En aquesta ocasió, rebran en la Murta a un C.D.F. Jávea que ve llançat després d’haver puntuat en els seus últims tres partits, ressaltant la victòria en el camp de l’Alberic.

L’equip de la Marina Alta va renovar aquest estiu a part de la seua plantilla i va incorporar nous futbolistes joves que estan aportant i sentint el club com a propi. Si bé és cert que l’inici de temporada no ha sigut el desitjat, el conjunt alacantí sempre és perillós, i encara més amb els reforços d’última hora que han arribat al club. És el cas del davanter ex del C.F. Orba com Borja Martínez, que arriba per a reforçar la parcel·la ofensiva. No li vindrà mal segur a l’equip, ja que el gol és una tasca pendent pel fet que són el segon equip que menys ha aconseguit perforar la porteria rival (8 gols).

Per part dels locals, arriben a aquest partit després de traure un valuós empat a casa del Dénia, i voldran fer-ho més bo assolint doblegar al seu rival davant la seua afició. Els de la capital de la costera estan realitzant un inici de temporada molt correcte, concedint només una derrota, i practicant un bonic joc col·lectiu. Per posar-li alguna pega, i com bé apunta el míster, l’equip anota pocs gols en relació amb les ocasions que està generant. Possiblement per això, estem veient que el C.D. Olímpic està traient els seus partits per una mínima renda. A favor, cal destacar el gran treball defensiu per part de tots, des del davanter fins al porter. S’ha pogut veure que l’equip és molt solidari i no escatima en esforços, la qual cosa fa complicat que els rivals li puguen ficar mà als olimpistes.

Xavi podrà comptar tots els integrants de la plantilla excepte el lesionat Víctor Biosca. Marc Ferrer i Enric s’han recuperat de les seues diferents molèsties i també podran ser de la partida si així ho considera l’entrenador. Esperem que tots junts puguen aconseguir els tres punts que resulten vitals per a no despenjar-se de la zona de privilegi.